Keskiviikko oli niitä päiviä, joiden kohdalla wanha kansa olisi kehottanut pistämään niin sanotusti rastin seinään. Vaikka oli odotettavissa, että kuilun partaalle itsensä toheloinut HC TPS joutuu tekemään kovia ratkaisuja, säväytti uutinen osakeannista silti aika lailla.

Jotenkin sitä oli urautunut ajattelemaan, että TPS on sellainen pulju, että ulkopuolisia ei apajille mahdu ennen kuin tiettyjä tahoja kärrätään arkussa kotiin. Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta toimitusjohtaja Sutela vaikutti päivällä mieheltä, jolla oli paljon virtaa otsalohkossa. Se on hyvä merkki kaiken synkkyyden keskellä.

Anyway, piti tästä aiheesta avautua vain tänne, mutta sanomisen tarve pakotti muotoilemaan muutaman tarkemmin harkitun sanasen kolumnin muodossa.

Jos oli HC TPS:n osakeanti uutinen, joka ehkä sai tunnelinpäästä näkyviin muutakin kuin vastaantulevan junan lamput, oli keskiviikko hieno päivä tepsiläisittäin muiltakin osin. TPS nousi salibandyliigaan voitettuaan karsintansa puhtaasti 3-0. Karhuherra onnittelee.

Turkulaisen salibandyväen tunnelmiin voi eläytyä vaikka lievästi riehaantuneessa Avokatsomossa.