Turussa oli kuulemma joku DBTL viime viikolla. Niistä kemuista ei ole mitään hajua, mutta todellinen laiturifestivaali järjestettiin Naantalin Kuparivuoressa, jossa Jatkoajan ohmot viettivät viikonlopun verran vuotuisia kesäjuhliaan. Ikiomalla laiturilavallamme laulu ja soitto raikasivat huviluvista välittämättä lähes auringonnousuun saakka (jota ei tosin näkynyt mäen toiselta puolelta).

139152.jpg

Kuvassa lauantain pääesiintyjänä toiminut, Narri-toimituksen yhtyettä yksin tuurannut Hjalliksen Huora aka. Vuosaaren Viherpiiperö. Huikeassa setissä kuultiin kaikki HH-klassikot kuten "Killing Joje", "Timi se taas on" ja encorena yleisön villinnyt "Todellinen ääliö".

Aamuyön laituritunnelmasta ja yhteislaulatuksesta vastasi puolestaan lupaavasti julkisilla lavoilla debytoinyt JYP-toimituksen kollabaraatio Eräät Simot, setin kohokohtia olivat muun muassa "Bohemian Rhapsody" ja "Moottoritiellä on puuma".

Väsy painaa vieläkin, mutta hieno reissu oli. Aikamoista sakkia ovat nämä jatkislaiset. Tältä pohjalta on hyvä keskittyä alkavaan kiekkokauteen (vaikka ei ookaan mitään yhteistyötä enää tän jälkeen...). Toverit muuten avaa Turkuhallin syksyn jo torstaina, TPS puolestaan aloittaa Nordic Trophy -koitokset viikon päästä. Vähän jo jänskättää.