Julkisuuden hallinta ja ammattitaitoinen tiedottaminen on kovin vaikeaa, ainakin suomalaisille urheiluseuroille. Rakas HC TPS hoiteli jälleen kerran asiat tyylikkäästi seurassa ehkäkentiesmahdollisesti pelaavan Jani Hurmeen loukkaannuttua. Ensin tieto Turun Sanomille ja tiedon ilmestyttyä paikallisaviisissa lähetetään asiasta tynkätiedote aamuyöllä. Ei näin, jos minulta kysytään. Vaan kun ei kysytä.

Itse uutisoitu asiahan on sekin melko ankea. Hurmeelle kolme kuukautta sairaslomaa (JOS toipumisessa ei tapahdu takapakkia...), ei kunnon kesätreeniä ja mies haluaa muutenkin NHL-sopimuksen, kun AHL:ssä kevät sujuikin hyvin. Sinänsä voi tietysti toivoa, että loukkaantuminen olisi jopa Tepsin pelastus. Hurme ei lähde NHL:ään kuin varman pelipaikan ja yhden suunnan sopimuksen turvin - tuskin sielläkään on montaa seuraa, joka on valmis riskeeraamaan tärkeää pelipaikkaa kaveriin, jolla on käsi paketissa, ja viimeinen täysi kiekkokausi pelattuna kolmisen vuotta sitten.

Tai sitten minä vain uskottelen näin itselleni, koska olisi valtavan mukavaa nähdä Jamppa pitkästä aikaa Palloseuran maalin suulla syksyllä.