Ja nyt on ihan oikea painajainen - viitaten toissaviikkoiseen raapustukseeni. Silloin oli kuulemma Tapparalla kriisi. No, eivät ole tainneet hävitä matsin matsia varsinaisella peliajalla sen jälkeen.

SM-liigan kriisijoukkue numero 2 oli virallisesti KalPa, mutta se kriisi kiinnosti isoja medioita ja yleisöä juuri ja juuri puolenpäivää. Turussa taas on muhinut suht väkevä soppa ja nyt jo kärähtänyt pohjaankin. Viime kauden malliin kynnetään niin syvällä ojan pohjalla, että kohta juttuu mopo kiinni. Ja sehän luonnollisesti maittaa jo mediaväellekin.

Itse kriisiä pitää vielä vähän prosessoida, sekasotku on sitä luokkaa. Mutta ensialkuun on kiva vaikka katsastaa eri reaktioita TPS:n ahdinkoon.

Torstaina tuli Palloseuralle neniin neljännen kerran peräkkäin. Iltalehti löysi jo silloin "matsijuttuunsa" melko räväkän sävyn. Jos iltapäivälehdet ilmestyisivät sunnuntaisin, siellä tuskin lukisi aamulla kovin monta sanaa siitä, että Lukon ykkössentteri Straka teki 1+3 ja nousi pistepörssin kärkeen.

Paikalla Turkuhallissa oli torstaina myös kiekkoanalyytikko Sihvonen ja hänen tuomionsa oli luettavissa Urheilulehden nettisivuilla perjantaina. Melko kova ehdotus mieheltä, joka sentään tituleeraa itseään Jortikan kollegaksi toimittajanuransa ohella. Tosin hän johtaa juttunsa sentään kentällä näkemästään.

Ja jopas jotakin. Palloseuran perinteinen sylikoira Turun Sanomatkin reagoi jo lauantaina. Suoraan ei mitään tietenkään sanota, mutta varovasti ikään kuin vihjataan jotain valmentajanvaihtoon liittyvää.

Niinpä niin, näiden juttujen jälkeen on jo kerinnyt tapahtua sen verran, että TPS:n tappioputkella on mittaa viisi ottelua. Kriisi alkaa olla ilmeinen. Pitäisi tuosta varmaan itsekin jotain todeta kohta. Mutta ei tässä mielentilassa, eikä näin monen punaviinilasillisen jälkeen.