Tuntuuko sytksy synkältä, eikö kiekkoliiga sytytä, vievätkö suosikkijoukkuesi surkeat esitykset yöunen? Ei hätää tilanne on korjattavissa.
125158.jpg
Ensihätään auttaa vaikka unohduksen syövereihin heittäytyminen. Jos unohdetaan perisuomalaiset nollauskeinot, eräs parhaita tapoja on katteettoman mielihyvän tuottaminen eli itsensä hemmottelu. Sen voi tehdä vaikka ostamalla auton, kuten minä tein.

Kestävämpi tapa on hankkia nautinnollisempaa ajanvietettä. Ja ellette vielä ole huomanneet, kerrottakoon että NHL alkaa ihan just. Torstai-aamuna on jo kaikki maailmassa hetken kohdallaan, kun YLEn teksti-tv:n sivulta 235 löytyy NHL-tuloksia.

Ja niitähän riittää sitten 1230 ottelun verran pelkässä runkosarjassa. Game on!

NHL-kauden starttaamisen kunniaksi myös IS:n Tuomas Nyholmin hassunhauska, tai ainakin mukahauska, NHL-blogi on palannut elävien kirjoihin. Ensimmäisestä jutusta päätellen Nyholmilla on ollut ihan liikaa aikaa kesällä, olisi vaan blogannut pahimmat patoutumat pihalle jo aiemmin.

Uusi tulokas tässä skenessä on HS:n blogiarmadaan liittynyt Martin Palmin NHL-aiheinen Kapean kaukalon laidalta. Odotan mielenkiinnolla kokeneen toimittajan tarinoita.

Lopuksi vielä vinkki amatööreille: vaikka ei NHL:stä juuri mitään ymmärtäisi, kovemmissakin piireissä on helppo päteä tällä kaudella. Muistatte vain yhden avainsanan ja -henkilön, tätä tulee toistaa NHL-keskusteluissa kovaan ääneen ja painokkaasti: LATENDRESSE!!!

Pistäkää nimi muistiin ja Calder Trophy -veikkauksiin.