Kaikkea sitä tuleekin mieleen. Kuten esimerkiksi idea siitä, että voisi käydä kesähelteellä Paimion jäähallissa. Jos ette ole paikalla käyneet, voin vakuuttaa siellä olevan Kylmä, take my word for it.

No, ei se ihan turistireissu sentään ollut. TPS:n kesäkuulumisia tuli haisteltua. Ja olihan se pienen tauon jälkeen mukavaa tiirailla Palloseuran meininkiä jäälläkin. Elokuun tullen se onkin jo ihan luksusta, kun pääsee aistimaan tunnelmaa pelkkiin treeneihinkin.

Kovaa siellä painettiin, todella kovaa. Tai sitten pojilla oli muuten vain hengitysvaikeuksia luisteluspurttien jälkeen. Kunnon kiekkoanalyytikkona tutkin asioita myös pintaa syvemmältä ja voisin vannoa, että aika perusteellisesti siellä hiottiin lyhytsyöttöpelin perusteita. Kenties myös rintamahyökkäyksiä - tai sitten se oli vain viivaluistelua viisikoittain...

Kuten tunnettua, Tepsin suurimpia ongelmia viime kaudella oli maalinteon sietämätön vaikeus. Siihenkin on nyt lähdetty hakemaan parannusta alkeista lähtien, kuten todistusaineisto kertoo:

99031.jpg

En laskenut tarkkaan, mutta aika hyvällä prosentilla Vahalahden Ville paukutti limppua "ylämummoon".