TPS ilmoitti eilen uudesta vahvistuksesta, ei tosin pelaajasta, kuten useimmat varmasti olisivat toivoneet. Ensi viikolla pelinsä aloittavan Palloseuran penkin taakse valmennustiimiin on lisätty Kalle Kaskinen. Lienee resurssien riittävyyden kannalta mielekäs siirto, vaikka harva liigajengi värvää valmennusapua Espanjan liigasta. Kallehan on ollut Barcelonassa levittämässä kiekkoilun ilosanomaa Juuso Wahlstenin jo 1970-luvulla viitoittamalla tiellä.

TPS:n tiedotteen mukaan Kalle on mm. muinainen C- ja A-nuorten Suomen mestari. Niin varmaan, mutta kyllä hänen lätkäuransa suurin saavutus taisi silti olla Saku Koivun vakilaiturina pelaaminen. Ei toki pöllömpää sekään. Lisäksi Kallella on kovat statsit maineikkaan Turku Chiefsin riveistä.

Turun Sanomien urheilutoimitus oli minua ahkerampi ja oli vaivautunut jopa soittamaan Kaskiselle kommentteja varten. Mielenkiintoista lausunnoissa on se, että mies juttelee täsmälleen samaa tarinaa kuin edeltäjänsä Esa Keskinen vuosi sitten. Essille riitti vuosi "opettelemista" ja "roolin etsimistä" vahvan Hannu-kaksikon peesissä. Ans kattoo kui ny käy...