...tai sitten ei. Katsellessa kollegoiden kiekkoblogeja silmiin on sattunut muutama huomionarvoinen muutos.

Arvostetun päätoimittajamme epäilin jo unohtaneen oman bloginsa, mutta pt Hiitelällä taisikin olla vain joku Post-kesäjuhla Stress Disorder -tyyppinen tila. Nyt mies on pelien alkaessa palannut sorvin ääreen intoa puhkuen.

Sen sijaan Hockeyblogin suhteen pelästyin hetkisen verran oikeasti, että Risto Pakarinen on päättänyt lopettaa erinomaisen bloginsa. Mutta Ristopa se vaan on loikannut kilpailijan kelkkaan ja tarinoi nykyään uudessa, oivaltavasti nimetyssä Riparit-blogissaan (pidin kyllä sen vanhan ulkoasusta enempi). Toivottavasti ansiokkaat Nhl.comin blog centralin tarinat jatkuvat myös ensi talvena.

Marko Leppänen loikkasi Jääkiekkolehdestä Aamulehteen ja blogikin vaikutti vaikenevan. Mutta hiljaiselossa taisikin olla kyse vain kesänvietosta. Ja hyvä niin, hyviä värittelyjä on aina mukavaa lueskella.

Suutarin Jukan Jäähyaitio-blogissa on ihan entinen meininki, mutta erityismaininta ja virtuaalinen hatunnosto tuoreesta Ken Caseyn haastiksesta. Suomessa juuri vierailleen Dropkick Murphysin basisti on kova kiekkomies, olkoonkin Bruins-fani. No, kaikissa meissä on puutteemme.

Olisiko jotain muuta vielä? Tuleeko mieleen jotain kovan luokan kiekko- tai urheilublogia, joka ansaitsisi tulla mainituksi? Kerro toki lisää... linkkivinkkejä odotellessa kannattaa tutustua noihin yllä mainittuihin, ja käykää joku täälläkin vielä toistekin.