Tulipahan käytyä Tampereella, ja vielä täysin vapaaehtoisesti. Jatkoajan Ihanien Ihmisten Kerho järjesti historian ensimmäisen kehityspäivän ja kivaa oli. Päivä ylitti kaikki odotukset.

Firman väelle oli hankittu oikein asiantuntijavieraita puhumaan. Tutkija Mesikämmen oli melko suvereeni, luonnollisesti. Hienosti hommansa hoiti myös kiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen, joka kertoi ohmoille muun muassa pelin ymmärtämisestä ja jääkiekkoilun taktisista nyansseista. Esitys antoi ainakin meikäläiselle runsaasti ajattelemisen aihetta ja uusia ideoita sen suhteen, miten näitä kiekkotoimittajan hommeleita voisi puuhastella. Nyt pitäisi vaan päästä äkkiä lätkämatsiin uusia oppeja testaamaan.

Sihvonen jätti muutoinkin itsestään varsin positiivisen kuvan persoonana - minkä toki saattoi osittain arvata, kun mies sai saapua paikalle ilman sitä julkista rooliaan ja niskassa roikkuvaa Jukka Rönkää. Eihän se oikeasti ollut yhtään luonnevikainen, toisin kuin lehtiä lukemalla voisi joskus päätellä.

Kaiken kaikkiaan koko porukka sai varmasti runsaasti uusia virikkeitä ja joukolla kehiteltiin muutenkin kaikenlaisia visioita. Nyt on sitten edessä se suuri askel, kun pitäisi tehdä visioista todellisuutta edes jollain aikavälillä. Mutta voitte siis nukkua yönne rauhassa; Jatkoaika ei lepää laakereillaan, vaan palvelee teitä jatkossa entistä paremmin.