Pitää vielä yömyöhällä hieman hehkuttaa, kun jäi syyskaudesta varsin hyvät fiilikset TuTo-Jukurit -matsin jälkeen. Peli oli laadukasta, viihdyttävää ja värikästä. Oli kerrassaan mukavaa kirjoittaa matsijuttuakin taistosta. Valmentajatkin olivat lähes innoissaan pelin jälkeen (otsikon varastin Ika Lehkoselta) ja Antti sai mukavia kuvatuksiakin.

301201.jpg Kaiken kaikkiaan Kupittaalla ja Tovereiden happeningeissa on juuri nyt oikeanlainen tekemisen meininki päivästä toiseen. Tämä Mestisseura on hoitanut asiansa suht mallikkaasti. Toimittajankin on mukavaa käydä hallilla, kun saa A) omaa työtä kunnioittavaa kohtelua ja B) limppaa ja joulutorttuja, kuten perjantaina.

Jukurit-matsin perusteella uskaltaa varovasti ennustaa, että kovia taisteluita on luvassa keväällä pudotuspeleissä. Toivottavasti niillä peleillä on jotain oikeaa merkitystä.

Ja aiemman TPS-postauksen hengessä otetaan vielä TuTon osalta Top 3 Positiiviset Jutut alkukauden osalta:

1. Uusi halli: tölli on toimiva, ensiluokkainen areena Mestistasolla ja TuTo vaikuttaa kotiutuneen sinne hyvin. Kiva katsella pelejä ja kiva tehdä töitä.

2. Tekemisen meininki: kuten todettu, seuran touhuissa on oikeaa asennetta ja eteenpäin menemisen henkeä. Kentällä tämä näkyy ennakkoluulottomuutena ja yleisöystävällisenä pelaamisena.

3. Forre: Tero Forsell on TuTon Suuri Yksinäinen. Pisteitä olisi rutkasti enemmän, jos rinnalla olisi edes yksi saman tason laituri. Peli on todella vaivattoman oloista ja Forresterilla tuntuu useimmiten olevan ratkaisevan sekunnin verran enemmän aikaa päätöksentekoon kuin muilla. Ihanan "vanhanaikainen" pelinrakentaja nykykiekkoilussa.

Bubbling under: innokkaat junnu - Mäki, Kokkonen, Potila, Karlsson... pistäkää nimiä muistiin, hyvää satoa tuntuu panostus juniorityöhön kantavan.