Viikko on kulunut muun muassa useita lätkäjuttuja pakertaessa. Tämän innoittamana kuluneen viikon Top3 "turkulaiset" lausuntoautomaatit:
1. "Ika" Lehkonen, TuTo - takuuvarmaa settiä aina kun suu aukeaa, pelin jälkeen sekä hyvää analyysiä että värikästä kieltä.
2. Layne Ulmer, TPS - perikanadalaisen kiekkoammattilaisen prototyyppi, ei tarvitse välttämättä edes kysyä mitään, kun alkaa tulla kliseemantraa enemmän kuin lääkäri määrää.
3. Kalle Kaskinen, TPS - takuuvarmat asialliset ja hyvin muotoillut kommentit aina tarpeen tullen. Pienenä ongelmana (valtakunnallisessa mediassa) se, että kukaan Turun ulkopuolella ei joko tiedä, kuka K.K. on, tai ei ole juurikaan kiinnostunut hänen sanomisistaan.

Tuli loppuviikosta haasteltua perusteellisemmin Tepsin kanadalaiskaksikon Ulmer-McDonell kanssa, ja voi sitä hockeytalkin määrää. Hockeytalk on sitä puhetta, jota alkaa automaattisesti tulla ammattikiekkoilijan suusta, kun hän näkee toimittajan ja muistiinpanovälineet. Kysymyksestä riippumatta useimmat vastaukset sisältävät samat elementit. No, haastatteleminen on mukavan haastavaa, kun pitää itsekin olla skarppina.

Seuraavana urakkana on keksiä kyssäreitä Latvian pääsarjassa pelaavalle suomalaisjannulle. Eksotiikka piristää arkea, saapa nähdä mitä miehestä irtoaa.

Hassuja haastateltavia löytyi varmasti myös Montrealista lauantai-illan päätteeksi. Jose Theodore palasi entiseen kotikyläänsä ja imaisi kiekon kahdeksan (8) kertaa omaan häkkiin, lausunnot olivat sen mukaisia. Canadiensin pelaajatkin olivat melkein myötätuntoisia vanhaa kamuaan kohtaan.